H-1173 Budapest, Kaszáló u. 115.
Tel: +36-20-545-3331
Fax: +36-1-258-6522LEGFRISSEBB HÍREINK

Facebook!
Al-Bohacen közösség

2013-07-24


Csatlakozzon közösségünkhöz és értesüljön első kézből!


Tovább...

3D lézervágás!
Újabb gyártócsarnok

2013-04-09


Új, 1200m2-es gyártócsarnokunkban, Prima Optimo 200-as típusú öttengelyes lézervágó berendezésünk várja megrendelőink kívánságait.


Tovább...

Friss katalógusok!
Több nyelven

2013-02-08


Felkerült a letölthető dokumentumaink közé aktualizált bemutatkozó, valamint a csővázas rendszerekről szóló katalógusunk.


Tovább...

Tudta Ön, hogy:

Katt:   IP:

PageRank

KÉPVISELT MÁRKÁINK

Közel 80 évnyi szakirányú tapasztalat a JBC-t a forrasztó berendezések és eszközök technológiai élvonalába emelte. Az innováció, a hatékonyság és a megbízhatóság a fő előnyei termékeink széles skálájának, melyek megfelelnek a szakmai követelmények igényeinek. Magas technológiai színvonal, kiváló minőség. A JBC a termékek folyamatos tökéletesítésének és fejlesztésének programjával rendelkezik. Ez a Kutató és Fejlesztő Részlegében a leginnovatívabb forrasztási technológiák létrejöttét eredményezte. Valamennyi JBC termék megfelel az EC előírásoknak és eleget tesz az ESD ajánlásoknak az elektrosztatikus kisülések elleni védelem terén.

A BOFA cég egyedülálló szakértő a füstelszívó és szűrő rendszerek területén. Jegyzett vezetői a legkülönbözőbb iparágak területén ismert legújabb megoldásoknak. Napjaink egyre erősödő igénye a csökkenő üzemeltetési költségek és új anyagok kifejlesztése iránt arra kötelez, hogy folyamatosan kutassuk az új módszereket, melyekkel a felhasználók számára lehetővé tesszük mind az alkalmazottak, mind pedig a környezet védelmét, miközben csökkentjük az energia felhasználást és a bevezetési időt.

A Finetech innovatív megoldásokat kínál szinte minden utómunka feladatra az egyszerű kézi forrasztási technológiától az alapvető belépő szintű utómunka rendszereken át a komplex fejlett utómunka berendezésekig. Manuális, félautomata és automata rendszerek állnak rendelkezésre magas minőségű alkatrészekkel, így tartva a lépést az új fejlesztésekkel a piacon. A Finetech számos iparágban jelen van, beleértve a repülőgépipar, az orvosi technológiai, fogyasztási elektronika, félvezető, optoelektronikai, katonai és a kutatási területeket.

Speciálisan kifejlesztett tisztítószerek, festékek valamint egyéb vegyi anyagok és eszközök, amelyek javítják a hatékonyságot, a biztonságot és a teljesítményt. A Techspray által kínált élvonalbeli technológiák biztosítják a környezetbarát megoldásokat az elektronikai összeszerelő és karbantartó folyamatok során. Természetes, biológiailag lebomló összetevők, alacsony VOC (illékony szerves vegyületek) és nulla GWP (globális felmelegedési potenciál) kulcsfontosságú tényezők a gyártás és javítási folyamatok során.

Az Almit a forrasztóanyagok és folyasztószerek széles skáláját gyártja a legújabb innovatív technológiák segítségével, melyeknek hatására az ólommentes gyártás fő beszállítójává vált. Vezető szerepet tölt be - többek között - a légiközlekedési és űrhajózási iparban, az autógyártás területén, valamint a fogyasztói elektronikában.

A kiváló minőségű és hosszú élettartamú pákahegyek fontossága felértékelődik az ólommentes forrasztási folyamatok során. A Plato ezekkel a minőségi alkatrészekkel és a szintén élvonalbeli kiegészítőivel az iparág kedvelt és elismert gyártójává vált.

Az általunk forgalmazott termékek mennyisége tette lehetővé, hogy képviselője legyünk a világ egyik legnagyobb, csővázas elemeket gyártó vállalatának, az UNIJOINT-nak. A környező országokban is megtalálható szolgáltatásunk - Románia, Ukrajna, és Szlovákia területén - tervezési és kivitelezési lehetőségekkel.

A CircuitMedic a Circuit Technology Center részlege.

A Circuit Technology Center egy világelső választás a felhasználóknak szerte a világon a nagy megbízhatóságú áramköri lap javításban és helyreállításban. Az elmúlt több mint 20 évben a Circuit Technology Center egy sor célszerszámot és anyagot dolgozott ki kifejezetten a nyomtatott lapokhoz.

A DOGA több mint 60 éve - Franciaországi alapítása óta - van jelen világszerte az összeszerelő ipar piacán mint a minőségi szerelő szerszámok és kiegészítők forgalmazója. A termelékenységet és gyártási minőséget szem előtt tartva, a DOGA innovatív és megbízható szerelési megoldásokat biztosít, szakértői és technikai támogatást nyújt ügyfeleinek az autóipar, repülőgépipar, az elektronikai és az általános összeszerelő ipar területein.

A Quada, mint önálló vállalkozás, egyértelműen kiemelkedik a szokásos lézerhegesztő huzal beszállítók közül. Ezt szakértelmével és a széles kínálatával érhette el. A Quada célja, hogy megtalálja az egyéni műszaki és kereskedelmi megoldást minden egyes ügyfélnek.
H-1173 Budapest, Kaszáló u. 115. | Tel: +36-20-260-6018 | Fax: +36-1-258-6522


© copyright 2012 Al-Bohacen Kft.