Techspray
H-1173 Budapest, Kaszáló u. 115.
Tel: +36-20-260-6018
Fax: +36-1-258-6522
Bemutatkozás Egyéb termékek WEBSHOP Kapcsolat Akciók
Precíziós tisztítók
Tisztító és hűtő spray
ESD termékek
Törlők
Utómunka, javítás, ónszívók
Kéziszerszámok

Bemutatkozás

Ahogy Nagy Sándor kardja a Gordiuszi csomót, úgy vágja ketté a Kőszívű ember fiai regény Richárdja csodálatos kardjának nevét viselő Al-Bohacen kft a ma egyre bonyolultabb forrasztás-technika képzeletbeli csomóit. Kettévágja, hogy Üzletfelei gondját magáénak vallva minél jobban, minél gyorsabban és minél költségkímélőbb módon megoldja azokat.

E cél által vezérelve az Al-Bohacen kft a már az eddig is széles termékpalettát igyekszik a korszerűség, a praktikum és a gazdaságosság szempontjainak összehangolásával mind jobban szélesíteni, új szállítókat és új termékeket kínálva a forrasztás-technika eszközkészlete, segédanyagai, kéziszerszámai és technológiai adalékanyagai vonatkozásában.

Az Al-Bohacen kft a forrasztás-technikában ma piacvezető márkák sorának egyedüli magyarországi forgalmazója, így termékválaszték, hozzáértés, tanácsadás, szaktudás és szerviz vonatkozásában e bonyolult technológia valamennyi felmerülő problémájára kínálnak munkatársaink megoldást, akár személyes kontaktus, akár telefon, internet és egyéb kapcsolatfelvétel alkalmával.

Ezért bízunk abban, hogy megtekintve az általunk képviselt világcégek névsorát, termékválasztékukat, mely választék az Al-Bohacen kft választéka is, gyors és pontos szolgáltatásaink listáját, minden aktuális, vagy jövőbeni gondjára talál műszakilag és financiálisan optimális megoldást, vagy ha mégse, úgy kapcsolatba lépve műszaki és kereskedelmi kérdésekben egyaránt naprakész munkatársainkkal nem keres más megoldást, hanem kapcsolatban maradva velünk az elégedett és visszatérő Üzletfeleink, Ügyfeleink sorát fogja tovább gyarapítani.

Turányi Péter, az Al-Bohacen kft ügyvezetője