Bofa

H-1173 Budapest, Kaszáló u. 115.
Tel: +36-20-260-6018
Fax: +36-1-258-6522
Bemutatkozás Egyéb termékek WEBSHOP Kapcsolat Akciók
Lézer-füst elszívás
Mechanikai alkalmazás
Elektronika
Nyomdaipar
Fogászat és szépségápolás

Bemutatkozás

Vezérelvünk:
"Megbízható, biztonságos, egyszerűen kezelhető, költség-hatékony rendszerek szállítása az egész világba, melyek teljesítik, esetenként túlszárnyalják az egészségügyi és biztonsági előírásokat."

A BOFA (UK) Ltd céget 1987 augusztusában alapították, s mely cég egyedülálló szakértő a füst elszívó és szűrő rendszerek területén. Jegyzett vezetői vagyunk a fejlesztés és gyártás területén a legkülönbözőbb iparágak területén ismert legújabb megoldásoknak.

Az Egyesült Királyságban, Dorset területén, Poole-ban lévő új gyártó és központi épületet magába foglaló telep 17.000 ft2 (közel 1600 m2) területen kereskedelmi, kutató-fejlesztő és gyártó részlegeket ölel fel, hogy a teljes együttes az Ön igényeit első osztályú módon elégítse ki.

A napjaink egyre erősödő igénye a csökkenő üzemeltetési költségek és új anyagok kifejlesztési iránt arra kötelez, hogy folyamatosan kutassuk az új módszereket, melyekkel felhasználóink számára lehetővé tesszük mind az alkalmazottak, mind pedig a környezet védelmét, miközben csökkentjük az energia felhasználást és a bevezetési időt.